Uvjeti korištenja


Pravila i uvjeti korištenja

Šminkerica Bazaar i Šminkerica Portal, na adresi bazaar.sminkerica.com odnosno sminkerica.com, u daljnjem tekstu Portal u vlasništvu su društva Svi popusti d.o.o.

Uredništvo portala ni na koji način nije odgovorno za sadržaj objavljen od strane korisnika niti za njegovu kvalitetu. Potpunu odgovornost uskladjenosti sadržaja sa zakonima Republike Hrvatske snosi korisnik koji objavljuje oglas.

Portal posluje u najboljoj vjeri i nije odgovoran za bilo kakvu transakciju ili štetne posljedice razmjene dobara izmedju korisnika.

Portal zadržava pravo promjene i modifikacije uvjeta korištenja ovih stranica u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu odmah nakon objave. Korisnik je dužan redovito čitati pravila i uvjete korištenja te se smatra da je pristupanjem i korištenjem Portala upoznat s aktualnim pravilima i uvjetima njihova korištenja.

Oglas mora biti napisan jasno i na hrvatskom jeziku, pravilno kategoriziran.

Portal zadržava pravo zabrane rada pojedinom korisniku i uklanjanja svake vrste neprimjerenog, protuzakonitog i neadekvatnog sadržaja tj. oglasa koji ne odgovaraju nekom kriteriju kao i pravo uredjivanja pojedinog oglasa bez najave.

Svi eventualni sporovi i nesuglasice nastale iz odnosa korisnika i oglašivača rješavaju se isključivo između korisnika i oglašivača. Portal nije odgovoran ni za kakvu štetu bilo koje vrste, nastale kao posljedica takvih odnosa.

 

Privatnost

Podaci o korisnicima na Portalu su povjerljivi i neće se izdavati ni prodavati trećim stranama.

Uredništvo Portala ima pravo koristiti podatke o korisnicima Portala prikupljenih tijekom registracije i zadržava sva autorska prava na fotografije objavljene tijekom objave oglasa.

Portal nije odgovoran za bilo kakvu zlouporabu korisničkog imena i lozinke.

Portal koristi kolačiće - tekstovne datoteke koje se pohranjuju na računalu posjetitelja internetske stranice. Oni omogućavaju prepoznavanje korisnika prigodom ponovnog posjeta Portalu u skladu s dobrom praksom u struci.

Zabranjeno je reproducirati i kopirati stranicu, njen sadržaj ili bilo koji njen dio bez prethodnog dopuštenja uredništva.