Pomoć


Kako kupiti i dobiti stvar sa Šminkerica Bazaara?
Jako jednostavno. Otvori oglas koji te zanima i kontaktiraj oglašivača e-mail porukom (klik na veliki rozi gumb) ili ga nazovi ako je naveden broj telefona ili mobitela. Isporuka i plaćanje se vrši prema dogovoru s oglašivačem (npr. poštom) i Šminkerica Bazaar u tome ni na koji način ne sudjeluje.


Kako prodati stvar na Bazaaru tj. dodati oglas?
Jednostavno. Prijavi se u Bazaar (ako imaš Fejs onda je moguće prijaviti se doslovno jednim klikom pritiskom na Facebook login gumb). Da bi se mogla prijaviti, moraš biti prethodno registrirana na Bazaar. Klikni zeleni gumb "Objavi oglas" i ispuni sva polja tj. slijedi upute. Savjetujemo da svakako dodate sliku i kvalitetan opis stvari koje prodajete jer je to jako bitno onome tko će vasš oglas pregledavati. Objava oglasa je potpuno besplatna!


Kako urediti ili obrisati oglas?
Urediti ili obrisati oglas možeš jednostavno klikom na pripadni link u gornjem desnom korisničkom izborniku (moraš biti ulogirana).


Kako se registrirati na Šminkerica Bazaar?
Brzo i jednostavno. Klik na link registracija u gornjem izborniku ili klik na zeleni gumb za dodavanje oglasa i zatim samo slijedi upute.


Kako znati je li neki oglas odnosno neka prodavačica vjerodostojna?
Obratite pozornost na nekoliko stvari, prije svega na:

- Način i kvalitetu komunikacije
- Korisnički profil i podatke u njemu
- Ocjenu korisnika i komentare korisnika na pojedinom oglasu
- Fotografije predmeta i broj oglasa

Ako su vam neke od tih stvari sumnjive, preporučamo da budete iznimno oprezni i u slučaju lošeg ishoda prijavite korisnika na info@sminkerica.com ili prijavite oglas klikom na gumb 'Označi kao'.


Imam problema s uploadom slika. Upomoć!
Evo na koje stvari obratiti pažnju ako upload fotografija ne uspije.
- Pazite da je slika ispravnog formata (jpg, gif ili png)
- Pazite da je slika manja od 2000 kB
- Obratite pozornost da vaš internet preglednik nije zastarjeo. Preporučamo koristiti Google Chrome ili Mozilla Firefox browsera.
Fotografije se mogu uploadati i tako da ih doslovno dovučete s desktopa u površinu za upload, no to radi samo u navedenim modernim preglednicima.


Kako platiti prodavačici?
To ostavljamo vama da se dogovorite. Mi preporučamo putem pouzećem ako šaljete poštom, putem PayPal-a, putem bankovnog računa (ebankingom) ili pak izravno gotovinom, ako je riječ o osobnoj primopredaji.


Kako prijaviti istekao oglas, spam ili lažan oglas?
Otvori oglas i klikni na sivi gumb s desne strane 'Označi kao...'.